Výroba sýrů Čedar, Zlato a Cottage

12.1.2015 — 13.1.2015  Začátek: 8:00,  ve Sport klubu ve Hvozdě u Prostějova,  vstupné: 2500 kč

Svaz faremních zpracovatelů pro vás připravil další kurz zpracování mléka, tentokrát zaměřený na výrobu sýrů typu ČEDAR a ZLATO, a sýru COTTAGE. Pod vedením lekotrů Ing. Josefa Mrázka z VOŠ potravinářské a SPŠ mlékárenské v Kroměříži, Blanky Hrbkové a Ing. Ivana Hrbka se v technologických pauzách  jako vždy probírat i legislativa a hlavně nový zákon o potravinách a novém značení vašich výrobků.

Budeme rádi, pokud na kurz přivezete své výrobky. Uděláme ochutnávku, probereme případné problémy s výrobou či naopak se můžete pochlubit se svými úspěchy.

Cena kurzu je 2500,-  splatná spolu se zálohou na ubytování ve výši 200,- Kč více zde. V ceně kurzu je i částečné stravování – snídaně, svačiny a lehký oběd, káva, čaj, vody.