POZVÁNKA na konferenci...
27.3.2024
Svaz faremních zpracovatelů pro vás připravil další kurz zpracování mléka, tentokrát zaměřený na výrobu sýrů typu ČEDAR a ZLATO, a sýru COTTAGE. Pod vedením lekotrů Ing. Josefa Mrázka z VOŠ potravinářské a SPŠ mlékárenské v Kroměříži, Blanky Hrbkové a Ing. Ivana Hrbka se v technologických pauzách jako vždy probírat i legislativa a hlavně nový zákon o potravinách a novém značení vašich výrobků.
Budeme rádi, pokud na kurz přivezete své výrobky. Uděláme ochutnávku, probereme případné problémy s výrobou či naopak se můžete pochlubit se svými úspěchy.
Cena kurzu je 2500,- splatná spolu se zálohou na ubytování ve výši 200,- Kč více zde. V ceně kurzu je i částečné stravování – snídaně, svačiny a lehký oběd, káva, čaj, vody.